Helgkampanj 485 kr

Hyr Opel Corsa eller Hyundai i20 för 485 kronor över helgen (fredag 12.00 - måndag 08.00). Ange kod: "Corsa i20", vid bokning.

Studentpriser

För dig som studerar i Lund erbjuder vi prisvärda studenterbjudanden. Läs mer och boka här.

Hyr länge

Vi erbjuder möjlighet till långtidshyra om du behöver hyrbilen en längre tid. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig.
Hyra bil i Lund

Hyra bil Lund

Är du ute efter hyrbil i Lund? Hos oss hittar du person- och transportbilar i alla storlekar som passar dina behov. Biluthyrningen i Lund är en del av det världsledande hyrbilsföretaget Avis och ger dig möjlighet till envägshyra, så att du kan hyra bilen på ett ställe och lämna den på ett annat. Våra fordon servas och byts ut regelbundet så att du och dina passagerare kan känna er trygga på vägarna. Välkommen.

Kontakta oss

Våra hyrbilar

Vi har ett stort utbud av fordon i olika storlek och utförande. Oavsett om du ska köra på ett kort ärende, eller om du behöver transportera ett helt sällskap, kan vi möta dina behov. Nedan listar vi ett litet urval av våra hyrbilar i Lund:

Volkswagen Up!
 • Liten och smidig citybil
 • 4 säten
 • 3 dörrar
Opel Insignia SW
 • Kombi med stort bagageutrymme
 • 5 säten
 • 5 dörrar
Audi A6 Avant

Upplev känslan hos en av av Audis allra populäraste modeller.

Opel Vivaro Passenger
 • Minibuss för stora sällskap
 • 9 säten
 • 4 dörrar

Våra fordon är sällan mer än 6 månader gamla och får service regelbundet så att du kan känna dig trygg bakom ratten.

OBS: Bilderna visar endast exempelbilar.

Boka nu
transportbil

Enkelt med envägshyra

Hämta och lämna hyrbilen var du själv önskar. Eftersom Biluthyrningen i Lund är en del av Avis samarbetar vi med fler än 150 uthyrningsstationer på 80 orter runt om i landet. Du kan exempelvis hämta bilen i Lund och lämna den i Stockholm, eller tvärtom.

Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder att hyra bil och är därför flexibla med våra tjänster. Kontakta oss om du vill veta mer om vår envägshyra.

OBS: Envägshyra gäller ej weekenderbjudandet, eller följande bilar:

 • Opel Corsa
 • Hyundai i20  

Roadtrip

Ge er ut på roadtrip med våra hyrbilar och upplev landet på bästa sätt. Kör och se de snöklädda fjällen i norr eller åk på upptäcktsfärd till Österlen. Dessutom tar det bara en timme att köra från Lund till Köpenhamn. Oavsett hur många ni ska vara, eller hur mycket packning ni tar med har vi bilstorleken som passar er, från 4-sits citybil, till minibuss för 9 personer. Ni bestämmer själva hur länge ni vill hyra bilen och var ni vill lämna den.

Välkommen till Biluthyrningen i Lund.

Student i Lund

Letar du efter hyrbil i Lund och är student? Vi erbjuder förmånliga studentpriser på vårt stora utbud av hyrbilar. Hos oss hittar du såväl minibuss till utflykten, som skåpbil till flytten. Våra fordon är modernt utrustade och pålitliga. Du kan köra de flesta med ett vanligt B-körkort.

Boka hyrbil idag

Om du behöver hyra person- eller transportbil är du välkommen att kontakta oss på Biluthyrning i Lund. Vårt kontor är centralt beläget och nära tågstationen i Lund och vi samarbetar med Avis-uthyrningsställen över hela världen. Vi erbjuder flexibla lösningar som långtidshyra och envägshyra för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig.

Boka nu